Job search
Login
Not registered? Sign up now

Talent Consultant - Technologie & Milieu

SOEM02056

Company

Opvallen doe je door kortstondig hard te schreeuwen. Het verschil maken wij door consequent anders te denken en te werken. Welkom bij Sodeva. Een kleine, innovatieve en klantgerichte talent management consultancy onderneming. Wij verleggen klassieke grenzen en maken vooruitgang door talenten echt te begrijpen en ondernemingen echt te helpen. Wij streven naar uitmuntendheid in talent assessment en talent selectie. Hiervoor leggen wij de lat in onze expertise hoog en zijn wij bedreven in het creëren van een unieke beleving. We werken binnen dynamische markten (media, technologie, milieu en consumer goods) en zijn partner voor sterke merken.
Wil je hieraan meewerken? Wil je meebouwen? Heb je een ‘just do it’ mentaliteit? Lees dan verder en dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten!

Function

In deze functie verleg je de grenzen in de markten Technologie en Milieu. Vooreerst neem je een leidende rol op in de rekrutering– en selectieprojecten. Je bent een krak in het ontwikkelen van contacten, het evalueren van talenten en het bedenken van de juiste rekruteringsmethoden -en oplossingen. Verder bouw je aan een frisse aanpak in het managen van jouw talent pools “technologie & milieu”. Je ontwikkelt inzichten in talenten hun behoeften en drijfveren en je ‘brand’ organisaties en hun vacatures op een intelligente wijze. Jouw missie is om talenten en ondernemingen sneller en beter te verbinden met elkaar. Als ondernemer hou je er eveneens van om mee te werken aan acquisitie en business development.

Profile

We zoeken een unieke mix aan talent expertise en ondernemerschap. Als expert werk je graag naar diepgang en vanuit begeleiding. Je houdt van de psychologie achter de mens en de onderneming. Je bent ook ondernemer op verschillende fronten. Je bent in staat om talent groepen uit te bouwen, je bent een sterke gesprekspartner naar jouw klanten en je houdt van commercieel werk. Je houdt ervan mee te werken aan een sterke positionering en wil werken aan groei en verandering. Uiteraard heb je in dit alles een eerste sterke ervaring en passie, en ben je bij voorkeur gevormd op master niveau richting humane of economische wetenschappen.

Offer

Je komt terecht in een kleine ondernemingen met grote ambities. We werken vandaag aan een groeiverhaal, waarin onze positionering en het uitbouwen van vernieuwende samenwerkingsvormen centraal staan.
We zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van onze expertise en willen de beste zijn in de talent adviezen die we brengen. We werken vooral voor boeiende, dynamische en innovatieve sectoren. We houden van collega’s met durf en energie.

Location

Mechelen

Publication date

14.01.2019

Contact person

Roel De Boeck