Job search
Login
Not registered? Sign up now

Finance Manager

SOS02137

Company

Een groeiend bedrijf in een innovatieve high-tech omgeving. We zijn internationaal actief.

Function

Jouw missie is de ontwikkeling van een strategische financiële afdeling die de verdere groei mee stimuleert. Vooreerst neem je een kritische rol op in de financiële rapportering en processen. Je zorgt ervoor dat je de business weet uit te dagen met de juiste financiële indicatoren en je implementeert een efficiënt rapporteringssysteem. Je zorgt ervoor dat de onderneming de juiste keuzes maakt in belangrijke business/financiële vraagstukken, zoals o.a. financieringen, cash management, ... Uiteraard leid je de dagelijkse financiële processen zoals accountancy, budgettering, rapportering, tax, … steeds met oog op optimalisatie en efficiëntie. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor de externe samenwerking met banken, accountancy partner en auditors. Om dit te realiseren bouw je aan een team van interne en externe professionals en maak je deel uit van het management team. Je rapporteert aan de Managing Director waarmee je zeer nauw samenwerkt.

Profile

  • Je bent een financieel ondernemer met zin voor ownership en verantwoordelijkheid.
  • Je bent in het bezit van een masterdiploma in een economische richting en hebt reeds een 8-tal jaren relevante ervaring in controlling, business analyse of finance consultancy.
  • Je bent analytisch en brengt structuur in de financiële bedrijfsprocessen. Je houdt overzicht en synthetiseert complexe gegevens. Ervaring met ERP is duidelijk een troef.
  • Je bent een strateeg en teamplayer. Je stelt de belangen van de business voorop.
  • Je bent communicatief sterk en overtuigt anderen vanuit gegronde argumentatie.
  • Je bent nauwkeurig en discreet.
  • Je bent een “leader by example” en inspireert jouw team om te groeien.
  • Je bent bij voorkeur 2-talig: NL - ENG.

Offer

Voor deze uitdaging is een aantrekkelijk salaris voorzien met een mooi pakket aan extra legale voordelen. Daarnaast is er een flexibele & pragmatische werkomgeving met een leuke werksfeer binnen een uitdagende internationale context.

Location

Mechelen

Publication date

04.01.2022

Contact person

Roel De Boeck