Recherche avancée
Connexion
Pas encore inscrit ? Inscrivez-vous maintenant

Planning en purchasing professional

SOS02142

Entreprise

FIND YOUR WAY TO CONNECT
VDT NV is een gemotiveerd familiebedrijf dat zich sinds 1987 bezig houdt met het vinden van de perfecte “WAY TO CONNECT”.

VDT is specialist in industriële slangen en koppelingen en is actief in een waaier aan sectoren zoals transport, cleaning, chemie, olie & petroleum, voeding, …

Verder is VDT de fiere en exclusieve verdeler van topmerken zoals onder andere IVG COLBACHINI, MASTERFLEX, MERLETT, REGNERBEAU GMBH, FEUER-VOGEL,… En durven zij zich de Belgische marktleider te noemen in betonpomp slangen!

Vandaag wordt VDT geleid door een jong en enthousiast management team dat de organisatie klaarstoomt in haar verdere groei, ontwikkeling en digitalisering.

Fonction

Als planning & purchase professional neem je zowel een strategische als een operationele rol op in de hele schakel van de supply chain binnen de organisatie.
Strategisch plan en leid je de aankopen van alle materialen en voer je onderhandelingen in functie van de verkopen, de optimale stocks en de opslagcapaciteit. Je werkt ook aan verbeterprojecten ter optimalisatie van de supply chain processen. Je denkt en werkt mee in functie van de lange termijn strategie van de organisatie. Je gaat bijvoorbeeld op zoek naar betere productalternatieven of -mogelijkheden. Eveneens onderzoek je de mark en prospecteer je naar nieuwe mogelijkheden om de organisatie te versterken.

Op het operationele niveau beheer je dagdagelijks het aankoop- en planningssysteem. Je zorgt ervoor dat alle producten opgenomen zijn en juist in het systeem staan. Je staat ook in contact met de klanten over vragen rond bijvoorbeeld levertermijnen en productkenmerken. Uiteraard heb je ook veelvuldig contact met de interne collega’s over de veranderingen in het productgamma en de productprijzen.

Profil

Om deze rol in te vullen kijken we uit naar een dynamische professional met een ondernemende attitude. Naast een master opleiding heb je eveneens een eerste ervaring (minimum 3 jaar), achter de rug binnen de domeinen van aankoop, customer service, planning of logistiek. Je bent sterk procesmatig, werkt nauwkeurig en je houdt ervan om de zaken te veranderen en te verbeteren. Uiteraard ben je commercieel ingesteld en durf je stevig te onderhandelen. Je bezit goede organisatorische en communicatieve vaardigheden.
Je weet je ook vlot uit te drukken in het Nl, Fr en Eng. Tot slot ben je handig en vlot met MS Office programma’s.

Offre

VDT biedt jou een fantastisch omgeving met een sterke teamspirit en no-nonsense sfeer. De cultuur is resultaatgericht maar met een duidelijk begrip voor ieders wens en behoefte. Er wordt ook sterk gewerkt vanuit vertrouwen en je kan veel en nauw samenwerken met het management van de organisatie. Bij VDT kan je jouw job zelf mee vorm geven. VDT waardeert medewerkers sterk naar hun competenties en biedt een aantrekkelijk salaris met tal van voor delen.

Date de publication

09.05.2022

Personne à contacter

Steurs