Onze ambities & waarden

Onze ambitie

Onze voornaamste ambitie is groeien tot de referentie in wat we doen en dit door continu te werken aan de meest betrouwbare Human Capital adviezen.

Wat betekent dit?

 • Streven naar uitstekende klantentevredenheid
  Luisteren naar onze omgeving, de flexibiliteit tonen om in te spelen op haar wensen, expertise ontwikkelen en de drive hebben om de verwachtingen te overtreffen.
 • Uitdagen en Innoveren
  Stil staan bij onszelf. Onze expertise en ervaringen evalueren. Verbeteringen vaststellen en ‘best practices’ opnemen. Dit alles om onze klanten te begeleiden en een toegevoegde waarde te realiseren.
 • Mensen en Organisaties bewegen
  Met concrete resultaten, organisaties en medewerkers doen evolueren. Sodeva Consulting & Development vertaalt haar marktanalyses in concrete adviezen of acties. Ons doel is proactief te werken in functie van Mensen (Medewerkers) en Organisaties.

Onze waarden

Wat wij graag realiseren in alles wat wij doen…

 • Klanten verbeteren
  Onze oplossingen doen organisaties beter presteren. Samen werken we aan groei, ontwikkeling en evolutie.
 • Open en Fair handelen
  Onze aanpak wordt gekenmerkt door openheid en fairheid met focus op resultaat. Transparantie als basis voor vertrouwen. Wij reiken onze inzichten en analyses aan en tonen de moed om uitdagingen te bespreken.
 • Duurzaamheid realiseren
  Het zoeken naar een evenwicht tussen Mens en Organisatie, Ambitie en Competentie, Uitdaging en Verandering. Wij besteden hier veel aandacht aan! In wat we doen, denken en handelen we in functie van de lange termijn.

Meer info over wie we zijn? Check onze LinkedIn profielen.

Watch our new programs